dimecres, 2 de març del 2016

PORTES OBERTES 11-12 MARÇ

CIRCULAR DE L'ESCOLA:
 
 
Benvolgudes famílies,  
  
De nou arriba el moment de les preinscripcions i, com ja és habitual, l'escola realitza la Jornada de Portes Obertes, que enguany la realitzarem durant dos dies:  
  • divendres dia 11 de març a les 15’15h. Farem una visita amb les famílies noves que vinguin a l’escola. Un cop acabat  s’explicarà el projecte d’escola tots junts.  
  • dissabte de 10 a 14h. Obrirem l’escola per a tothom, per les noves famílies i pels que ja porteu els fills/es al centre. La finalitat d'aquesta jornada és obrir l'escola  per les noves famílies que desitgin veure el nostre centre.  
Però també és un bon moment perquè les famílies que ja formeu part de la nostra Comunitat Educativa, pugueu venir amb els vostres fill/es per visitar les aules i donar un volt per l'escola. A més, els vostres fills/es han fet uns dibuixos explicant què és allò que més els agrada de l’escola i estaran tots exposats al pavelló del centre durant tot el dissabte al matí.  
 
ImagenHi haurà música, animació i jocs al pati per fer la jornada més amena.  
Tot seguit us passem l’enllaç de la nostra pàgina web, tot just estrenada, on hi trobareu el video  que explica el nostre Projecte Educatiu.  
  
agora.xtec.cat/escolavalldelges  
Ara també ens trobareu  al Twitter  @EscolaVdG  
 
Esperem que també en pugueu fer difusió per donar a conèixer encara més la nostra escola.  
US ESPEREM DISSABTE!  
Gràcies!  
DATES DE PREINSCRIPCIÓ: DEL 30 DE MARÇ AL 7 D’ABRIL  
 
 
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada