dissabte, 7 de juny del 2014

QUINA FESTASSA!

Aquest any, la festa de fi de curs ha estat un èxit rotund: Més de 280 persones han participat al sopar, i moltes més a la resta d'activitats. Ha estat una festa molt animada, i (segons els comentaris sentits) molt ben valorada pels assistents.

Un grup de pares i mares (junta de l'AMPA i altres pares i mares col·laboradors) ja feia dies que hi estàvem treballant per tenir-ho tot a punt i, arribat el dia, l'activitat ha començat ben d'hora, anant a comprar, omplint neveres i decorant l'escola...
Tenint en compte la gran quantitat de persones inscrites al sopar, la preparació del pa (sucat amb tomàquet) ha començat a primera hora de la tarda:
A les 5 de la tarda, en acabar les classes, les famílies ens hem reunit al teatre per celebrar l'emotiu acte de comiat dels alumnes de 6è en el qual la coral "Pluja de notes", formada per pares, mares i mestres de l'escola, ha fet un concert:
Tot seguit (després dels balls de tots els cursos, també dedicats als alumnes de 6è), ha arribat l'estona d'esbarjo (abans del sopar), en la qual els nens i les nenes han pogut escollir alguna de les activitats (racons de joc al pati de l'escola) preparades per la comissió de "Festes, festejos & parties". 

Hi havia un racó de maquillatge:

Un racó de saltar a corda:

Un racó del joc de les cadires:
I un racó per mossegar pomes (si podies!):
I no hi podia faltar el partit de futbol entre pares i alumnes, molt participat, per cert:
A l'entrada de l'escola, les mares que fan el taller de manualitats els divendres a la tarda, tenien la seva parada perquè tothom pogués admirar i comprar les seves obres:
Mentrestant, un grup de pares, i alguna mare, coïen la botifarra i també el menjar halal.
Cap a les 8, segons l'horari previst, és el moment de parar les taules.  Enguany hem tingut una novetat:  l'AMPA disposa d'algunes taules pròpies (a part de les de l'ajuntament), gràcies a la reutilització de portes velles (que ens ha portat en Miquel, un pare fuster) i gràcies a la compra de cavallets, amb el pressupost de l'AMPA:
El muntatge de les taules és un dels moments més participats de la festa.  Mares i pares, avis i àvies, nens i nenes, ajuden a portar els cavallets i les fustes fins construir files de taules que omplen la pista esportiva.  
S'acosta un dels moments més "caòtics" de la festa: la distribució de les famílies a les taules. Per sort, la voluntat d'uns i altres fa que acabem tots ben asseguts a taula.  

I quina taula!! Quin goig que fa! :
Bona part de l'equip docent, acompanyat del regidor d'educació, comparteix taula amb nosaltres:
Les famílies porten primer plat i postres per compartir.  
De segon: entrepà de botifarra o de halal, que es recull lliurant els tiquets (comprats prèviament) a les mares col·laboradores:
Acabat el sopar, és el moment de l'esperat concert:  The Papa's Band (formada per pares i amics de l'escola) i els disc jockeys SAN DJ i Uri Sala fan les delícies d'un públic entregat.
Mentrestant, pares i mares col·laboradors s'encarreguen de netejar la pista i la cuina, i d'endreçar cadires, taules i cavallets (que, per cert, fan molt goig ben endreçats):
I la festa acaba cap a la una de la matinada, amb molta satisfacció (i cansament!) per part de les persones que ho han fet possible i els que hi han participat.

Gràcies a tothom!
Per cert... els darrers de marxar no són precisament els més joves ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada