diumenge, 5 de maig del 2013

CAMINADA DE PRIMAVERA A PUIG-AGUT



Una seixantena de persones -entre pares, mares, mestres, nens, nenes, familiars i amics- hem assistit a la caminada de primavera organitzada per l’AMPA de l’Escola Vall del Ges, cap a Puig-Agut (també conegut per Lurdes de Manlleu).  Ens hi ha acompanyat el regidor d’educació Lluís Sabatés.

En total ha estat un recorregut de més de 7 quilòmetres que han transcorregut primer amb una mica de boira però després amb un dia radiant.

Es tracta de la primera vegada que l’AMPA organitza aquesta caminada primaveral.   Altres cursos s’havia fet una caminada el mateix dia de la festa de fi de curs de l’escola (pel juny) però des que la festa es fa un divendres a la tarda no es podia fer coincidir.  Per això, es va optar per aquest nou format (només caminada de diumenge al matí) que ha estat ben acollit.

L’objectiu de l’activitat és facilitar les relacions entre les famílies i, alhora, promoure el coneixement de l’entorn i la pràctica de l’activitat física.  En aquest cas, es va escollir anar a Puig-Agut perquè al ser a l’altra punta del municipi de Torelló, no és lloc gaire habitual d’anar a passeig les famílies de l’escola i del barri.

A continuació podeu veure algunes imatges de la caminada:









 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada